Om os | Vil du vide mere om, hvem vi er? — Rath & Stok

Hvem er Rath & Stok?

cover3-vinyl-2

Back to Basic – Stilrent dansk design med fokus på personlighed, fordybelse og nærvær.

Se alle produkterne

Vores korte historie… kort fortalt

Til en pladefrokost i marts 2016, opstår ideen om at lave lækre designmøbler til vinylen. Ide bliver til hobby – og hobby til nørderi. Der var ideer nok til en hel produktserie, og værkstedet flød over med prototyper. Med vores baggrund som hhv. Teknisk Designer og Designingeniør, igangsatte vi produktudviklingen af vores første produkt – DISPLAYY.

Vores passion

Vi har en passion for det fysiske, det fordybende og det jordnærer, og vil skabe oaser i en online tidsalder. Produkter fra Rath & Stok skal samtidig være både nyskabende og multifunktionelle. Et Display fra Rath & Stok, er ikke bare en smuk holder, men har en unik visuel bladrefunktion. Samtidig er designet dynamisk og udtrykker dig som person, alt efter hvad du sætter i fronten.

Design med omtanke

Miljø og kvalitet ligger os meget på sinde, og vi forsøger at sætte så små fodaftryk som muligt. Vores produktion ligger primært i Danmark, for at mindske CO2 ved transporten og for at sikre den højeste kvalitet. Vi bruger kun certificeret træ fra langsomvoksende skov. Både lim og lakering er formaldehydfri og læderet er 100% naturlæder uden indfarvning. Emballagen er i genbrugspap, som er brugt før, og som kan bruges igen.

Kontakt os

Telefon: (+45) 24 21 42 92
Mail: info@rath-stok.dk
Adresse: Havnegade 29, 5000 Odense C

Medarbejdere

 • IMG_1334

  Kaspar Rathje

  Founder & CEO

 • Jesper Stokholm

  Jesper Stokholm

  Founder & CEO

 • Philip Damm

  Philip Damm

  Marketing

Updating…
 • Ingen varer i kurven.