Hvem er Rath & Stok?

cover3-vinyl-2

Back to Basic – Stilrent dansk design med fokus på personlighed, fordybelse og nærvær.

Se alle produkterne

Historie

Til en pladefrokost i marts 2016, opstår ideen om at lave lækre designmøbler til vinylen. Ide bliver til hobby – og hobby til nørderi. Der var ideer nok til en hel produktserie, og værkstedet flød over med prototyper. Med vores baggrund som hhv. Teknisk Designer og Designingeniør, igangsatte vi produktudviklingen af vores første produkt – DISPLAYY.

Passion

Vi har en passion for det fysiske, det fordybende og det jordnærer, og vil skabe oaser i en online tidsalder. Produkter fra Rath & Stok skal samtidig være både nyskabende og multifunktionelle. Et Display fra Rath & Stok, er ikke bare en smuk holder, men har en unik visuel bladrefunktion. Samtidig er designet dynamisk og udtrykker dig som person alt efter hvad du sætter i fronten.

Grøn Profil

Miljøet ligger os meget på sinde, og vi forsøger at sætte så små fodaftryk som muligt. Vores produktion ligger derfor udelukkende i Danmark, for at mindske CO2 ved transporten og for at sikre den højeste kvalitet. Træet vi bruger, er fra langsomt voksende skov, og limen der binder det sammen er bionedbrydeligt. Læderet er 100% naturlæder uden indfarvning, og vi gør brug af rester fra anden produktion. Emballagen er i rå genbrugspap, som er brugt før, og som kan bruges igen.

Kontakt os

Telefon: (+45) 24 21 42 92
Mail: info@rath-stok.dk
Adresse: Havnegade 29, 5000 Odense C

Medarbejdere

 • IMG_1334

  Kaspar Rathje

  Founder & CEO

 • Jesper Stokholm

  Jesper Stokholm

  Founder & CEO

 • Philip Damm

  Philip Damm

  Marketing

Updating…
 • Ingen produkter i kurven.