Handelsbetingelser | Læs vores betingelser her — Rath & Stok

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhed

Rath&Stok ApS
CVR-nr. 37844764

Adresse

Rath & Stok ApS
Havnegade 29
5000 Odense C

Kontakt

E-mailadresse: info@rath-stok.dk

Telefonnummer: (+45) 60 76 73 72

Betaling

Betalingsmuligheder
 • Dankort
 • Visa
 • Visa / Dankort
 • Visa Electron
 • Mastercard
 • MobilePay

Beløbet hæves først fra din konto, når varen afsendes fra Rath & Stok ApS.

Levering

Demografi

Vi leverer i hele Danmark, dog ikke Færøerne og Grønland. Bemærk dog at gebyr kan forekomme til øer med ikke brofast forbindelse.

Leveringstid

Normal leveringstid er 5 dage efter, vi har modtaget din bestilling. Varer bestilt inden kl. 12:00 sendes normalt samme dag. Det skal dog bemærkes, at der ikke afsendes varer lørdag, søndag og helligdage.

Hvis din ordre indeholder flere varer, vil den samlede ordre altid blive leveret samlet med udgangspunkt i den vare, som har længst leveringstid.

Leveringstid

Normal leveringstid er 5 dage efter, vi har modtaget din bestilling. Varer bestilt inden kl. 12:00 sendes normalt samme dag. Det skal dog bemærkes, at der ikke afsendes varer lørdag, søndag og helligdage.

Fragt

Leveringer sendes via Pakkelabels.dk. Fragten er inkluderet i produktets pris.

Returnering

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Rath & Stok ApS .

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til: Info@rath-stok.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til Rath & Stok ApS

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse. Så for at være sikker på, at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 70,-.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 • Rath & Stok ApS
 • Havnegade 29
 • 5000 Odense C

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

 • Rath & Stok ApS
 • Havnegade 29
 • 5000 Odense C

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Rath & Stok ApS på email: Info@rath-stok.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Rath & Stok ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.rath-stok.dk er Kaspar Rathje.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Rath & Stok ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Info@rath-stok.dk

Updating…
 • Ingen varer i kurven.